Razvan Burz

de Razvan Burz

Cel mai bun moment pentru tehnologie

Așa spune noul podcast al amicului Cosmin Tătaru, pe care mai mult ca sigur îl cunoști de câțiva ani de la Windows Fără Limite, WFL.ro și Burzcast.

Am înregistrat cu el o serie de episoade tehnice pentru Burzcast în urmă cu câțiva ani și mă bucur că a decis să revină în scena podcasting-ului după o absență datorată altor proiecte și planuri personale, după cum a menționat și el.

Ce pot face doi podcasteri cu câte un RØDECaster Pro?

Vineri seară am stat amândoi de povești, fiecare în fața RØDECaster-ului său, eu în studioul Burzcast, Cosmin în Mediaș și am discutat împreună, la noul său podcast, Tech Time, disponibil la techtime.ro și pe rețelele de podcasting.

Rezultatul, episodul pilot (numărul 0) este disponibil spre audiție, după ce Cosmin a reușit visul oricărui podcaster, de a trece de la înregistrare la producție prin zero pași adiționali. Noroc cu RØDECaster-ul!

Bine ai revenit la podcasting, Cosmin! Aștept cu interes noi episoade!

Răzvan Burz

Ultimele două articole
Razvan Burz

Despre Razvan Burz

Salut, sunt Răzvan Burz: programator cu o vechime de peste 15 ani în software și web development, antreprenor, tată, soț, consultant pentru companii din multiple țări, podcaster (de peste 11 ani), blogger (de peste 12 ani), gamer ocazional și pasionat de cafea. Îți multumesc și te apreciez pentru că ești aici!

Poți obține conținut audio, video și text adițional exclusiv prin Burzcast™ VIP

Fă parte din comunitatea VIP, împreună cu alte sute de români minunați!

Abonează-te la newsletter!