Burzcast Podcast 18

Comunitate si comunicare

cu Razvan Burz, Vlad Tăușance

Unde asculți Burzcast Podcast

 
 

Prezentarea episodului 18

 

Discut la Burzcast 18 cu Vlad Tausance despre startup-ul in community engadgement si community building, People & People, apoi am trecut repede in revista subiectul campaniei si strategiei de comunicare online a domnului Presedinte Klaus Iohannis, iar la final am primit de la Vlad un sfat care ne va ajuta sa fim mai productivi.

 

Vlad Tăușance este freelancer în comunicare, jurnalism și training, inclusiv în proiectul de training în creativitate aplicată, Creative Fitness Studio. S-a ocupat de strategia și comunicarea online a domnului Președinte Klaus Iohannis și a început un start-up, People & People, unde, împreună cu asociații săi, Radu Negulescu și Ioan Dan Niculescu, se ocupă de community engagement și community building.

Vlad ne-a povestit despre startup-ul People & People, care sunt avantajele freelancing-ului în comparație cu o companie și invers.

Am discutat apoi cu Vlad despre comunități și de ce companiile din România nu înțeleg că doar oferind ceva pot câștiga la rândul lor clienți, chiar oameni care să împărtășească mai apoi viziunea lor.

L-am întrebat pe Vlad cum a fost cu campania electorală a domnului Președinte Klaus Iohannis și am aflat cum a ajuns Vlad să își modifice planurile de vacanță pentru a se ocupa de acest proiect care a avut de la început un engagement foarte crescut pe pagina de Facebook a domnului Președinte.

Pe lângă aceste discuții l-am rugat la final pe Vlad să ne ofere un sfat de productivitate și am aflat ce îl ajută pe el să fie mai productiv.

Ce înveți din Burzcast #18

  • Cine este Vlad Tăușance
  • Start-up-ul People & People
  • Comunitățile ajută companiile
  • Campania pe Facebook a domnului Președinte Klaus Iohannis

Poți sponsoriza Burzcast!

Află cum poți sponsoriza cel mai dinamic și popular mediu new media din lume, aici.

Trimite prietenilor

 

Îți mai recomandăm și...