Burzcast podcast audio
Ionut Balan despre CHIP si Mobzine

Postat în data de: 08 Aug 2020

Găzduit de către: Razvan Burz

Durată: 81  minute

Categorii: PodcastPodcast #BTTAntreprenori

Invitați: Ionut Balan


Ionut Balan despre CHIP si Mobzine

Prezentarea episodului 91

 

Am avut placerea de a sta de vorba cu Ionut Balan, Windows Insider MVP, gadget enthusiast, analist IT, fost redactor sef la revista CHIP, autor si co-fondator al website-ului de tehnologie, Mobzine.ro. Impreuna cu el am discutat tech, despre testarea produselor software si hardware si am atins subiectul invatamantului la distanta si hibrid in Romania.

 

După mai mult timp în care, datorită fie unuia fie altuia, fie unei probleme nu am reușit să ne sincronizăm pentru a sta la o poveste în fața microfoanelor, am reușit însfârșit să înregistrez un episod din podcast împreună cu Ionuț Bălan.

Ionuț Bălan a fost redactor la vechea revistă CHIP, în România și are vechime în jurnalismul scris. El este Windows Insider MVP și analist IT.

Ionuț scrie despre gadget-uri, software și hardware pe website-ul co-fondat de el, Mobzine.

Am aflat, în acest episod al podcast-ului, despre parcursul carierei acestui brașovean și despre anii petrecuți de Ionuț la redacția revistei CHIP, în vremurile bune ale presei de specialitate, scrisă.

În partea a doua a podcastului am discutat puțin despre "device-ul viitorului... (apropiat)", care ar putea fi acesta și ce ne-ar ajuta să facem.

La final am trecut puțin în revistă problema sau situația învățământului la distanță sau hibrid în România, conștiinciozitatea părinților, a cadrelor didactice și a învățăceilor, în contextul pandemiei și a tehnologiilor disponibile actualmente pe piața autohtonă.

  Ascultă pe iTunes

Trimite prietenilor

Ce înveți din Burzcast #91

  • Cine este Ionuț Bălan
  • Ce a făcut Ionuț Bălan
  • Despre perioada în care Ionuț a lucrat la revista CHIP
  • Cum se fac testele software de calitate
  • Despre revista online Mobzine.ro
  • Cum poate funcționa învățământul online și hibrid în România
  • Unde poate fi contactat Ionuț Bălan

Sponsori & afiliați

  • Orange România
    Află despre noile abonamente Orange, reinventate pentru tine.

Îți mulțumim pentru că ne ești alături, la Burzcast!

Îți mulțumim pentru că ai fost alături de Razvan Burz, Ionut Balan și în episodul 91.

Dacă ți-a plăcut acest episod, spune despre Burzcast și prietenilor și ne poți ajuta cu un review onest pe iTunes. Rating-urile și review-urile podcastului sunt extrem de utile și le apreciem. Acestea contează în ranking-ul podcastului, iar gazdele și invitații le citesc pe toate.

Îți mulțumim încă o dată și te apreciem! Te așteptăm în episodul următor!

Înscrie-te la Newsletter

Trimitem și un newsletter cu care te ținem la curent cu tot ce înseamnă tehnologie și management. Curat, fără spam, fără reclame!

Abonează-te la newsletter