Publicitate și promovare

Oferim diverse modalități de promovare pentru produsele sau serviciile tale în cadrul podcastului (sau conținutului) nostru.

Promovează-te la Burzcast™

Prin intermediul pachetelor publicitare ale Burzcast™ dorim să ajutăm brandul tău să ajungă la cei mai fideli ascultători, direct în urechile lor, ascultători mereu conectați. Poți transmite mesajul brandului prin cea mai pură formă de publicitate autohtonă într-un format economic și repetabil pentru creșterea notorietății, precum și campanii cu răspuns direct.

Burzcast™ în rețeaua ThinkDigital

Din luna decembrie 2019, Burzcast™ face parte din rețeaua de publicitate în podcasturi, ThinkDigital, care cuprinde peste 30 de podcasturi din mai mult de 12 nișe/categorii, însumând peste 230 mii de ascultări și vizualizări.

În data de 8 iulie 2020, agenția ThinkDigital, împreună cu BRAT - Biroul Român de Audit Transmedia, la inițiativa Banca Transilvania au realizat "Podcastul în România, 2020", primul studiu național privind ascultătorii podcasturilor. Poți descarca și analiza studiul aici.

 

  Revoluția podcast a ajuns în România! ▸

  Studiu: Evoluție și consum de podcast în România ▸

Promovare completă

Fiind prezenți pe majoritatea rețelelor de social media din lume, putem oferi prezentarea brandului tău pe toate aceste rețele de socializare.

Reclame audio citite de gazdă

Gazda podcastului prezintă brandul tău în cadrul conținutului podcastului. Acest lucru face reclama mult mai bine ancorată în conținut, practic prezentând produsul ca parte a podcastului, totul nativ și complet integrat.

Segmente sponsorizate

Ești invitat la podcast fie pentru un episod întreg sau doar pentru un segment. Gazda sau moderatorul episodului te va ajuta să prezinți produsul într-un mod plăcut și util ascultătorilor, făcând direct integrarea cu partea de conținut propriu-zis.

Reclame standard

Reclamele standard sunt cele pe care le auzi și la radio, unde un spot publicitar este inserat în cadrul conținutului podcastului. Acest spor este pre-înregistrat și este clar delimitat ca format și producție audio.

Alege formatul potrivit pentru reclamele brandului sau produselor și serviciilor tale și haide să discutăm mai multe. Suntem siguri că te putem ajuta!