Burzcast™

Salutare, viteza mare!

Toate episoadele Burzcast™ Video

Burzcast™ Video

Cunoscut drept Vlog, un video log (jurnal video) reprezintă un podcast video, înregistrat cu o cameră video de orice fel (eu utilizez action cam-uri, camere mirrorless și iPhone-uri). Conținutul raw îl montăm în video-ul pe care îl prezentăm pe rețelele de hosting de video, precum canalul YouTube și pe acest website. Adițional vlog-urilor, mai postăm și tutoriale, interviuri și prezentări.

B-Vlog pe YouTube

La Burzcast încercăm să producem conținut media și încercăm să îl producem cât mai de calitate.

Cu o creștere din ce în ce mai puternică a conținutului video, dorim să creștem prezența Burzcast și în această variantă a new media.

Burzcast Video este complementar podcastului și, conform planului nostru, acesta aduce teme de tehnologie, management și lifestyle prin intermediul video-ului.

Vor fi, de asemenea, tutoriale tehnice, prezentări de la conferințe și meet-up-uri, personal vlog și cam orice putem păstra în video sub umbrela Burzcast™, aducând plus-valoare, considerând un subiect de interes pentru publicul podcastului.

În comparație cu conținutul audio, unde încercăm să lansăm câte un episod săptămânal, conținutul video va fi postat, cel puțin la început, ocazional, până la eficientizarea post-producției video.

Intenționăm ca până la finalul anului 2025 să ajungem la o rată de minim 1 episod video la două săptămâni, din subiectele de bază ale podcastului Burzcast, tehnologie și management.

Majoritatea vlogurilor se axează pe componenta de documentare mai mult decât pe cea de creație. Astfel, un tutorial sau un video de analiză, de exemplu, este creat și are un plan întreg în spate - ce se dorește să se prezinte, care sunt pașii, cine este audiența.

Un vlog, în general prezintă opiniile și activitatea subiectului acestuia. Pe langă documentare, vom posta conținut creat, cu valoare educativă și mai mare, în video-uri de la prezentări, conferințe, talk-uri și meet-up-uri, plus o serie de tutoriale tehnice din domeniul IT.